Op zaterdag 13 mei 2023 heeft de Lions Club Alblasserwaard-Souburgh alweer haar 19e Truckerstocht door de Alblasserwaard georganiseerd. Met deze dag bezorgen wij een groep van ongeveer 100 verstandelijk gehandicapten de dag van hun leven, maar ook de vrijwillige begeleiders, omstanders en organisatoren beleven een geweldige dag. Ruim 80 historische en nieuwe trucks werden dit jaar weer verwacht en nog veel meer enthousiaste meerijders en begeleiders. Ook dit jaar is er met zorg een route van ongeveer 65km uitgestippeld door de prachtige Alblasserwaard.

Als goede doel hebben wij deze keer gekozen voor kinderen van de Voedselbank Papendrecht.  De bijdrage ter waarde van €5000,- gaat naar de kinderen waarvan de ouders bij de voedselbank zijn aangesloten en zij krijgen als extraatje rond de zomer een vakantietas met daarin ook een boekenbon aangeleverd. 

De route digitaal  : https://afstandmeten.nl/index.php?id=3429850

Het was een geweldig mooie dag en na ontvangst met een hapje en een drankje, de opening door de burgemeester ging de stoet van start richting firma  Mourik in Groot-Ammers waar ze luid toeterend aankwamen. Daar werd de lunch genuttigd onder het genot van een zonnetje en muziek. Daarna weer terug naar firma Maat in Alblasserdam waar de goodie-bags, prijzen, plantjes, mini-trucks en donatie aan de voedselbank werden uitgereikt. Ook hier weer hapjes, drankjes, ijsjes, muziek en vooral veel blije lachende gezichten. Met  dank aan iedereen die hieraan heeft meegewerkt. 

    

    

    

    

     

     

 

Onze hoofd sponsoren :

The Software Testing Company - opdrachtgever - Shell logo - SWTC