23/04/2022

SAHDW en Lions kunnen, mogen en gaan weer …….. Afgelopen zaterdag gaf de band ’S Avonds Als Het Donker Wordt een benefietconcert in cultureel centrum Landvast in Alblasserdam. De band bestond 17,5 jaar, wat reden was voor een feestje.

 

 

Kaarten voor het feest dat georganiseerd werd door Lionsclub Alblasserwaard Souburgh waren binnen een week uitverkocht. Om het nuttige en het aangename te combineren werd aan deze avond een goed doel gekoppeld. De opbrengst kwam ten goede aan Maximaal Leven (www.maxixleven.nl), een organisatie die d.m.v. de inzet van geluksbrengers probeert de levenskwaliteit van kwetsbare mensen die in een zorginstelling wonen te verbeteren. 

De avond werd geopend met het nummer “Veerpont”, beter bekend als “Heen en Weer” van drs. P. De tekst van dit nummer is gebruikt voor één van de vele gedichten die voor het project “Dichter bij de Polder” door de Lions Alblasserwaard Souburgh geplaatst zijn in de Alblasserwaard. De fietsroute langs deze gedichten én een aantal onthullingen van deze gedichten zijn te vinden op deze site bij het project dichter bij de polder : https://alblasserwaardsouburgh.lions.nl/dichter-bij-de-polder-0

 

 

Na een periode van corona en een tijd waarin er dus niets georganiseerd kón en mocht worden, konden de Lions eindelijk hun motto “We Serve” weer eer aandoen.  Aan het einde van de avond kon er aan Willy Schuurman van Maximaal leven, na vele mooie woorden, een spannende veiling en uiteraard een fantastisch optreden van SAHDW, een cheque uitgereikt worden van Euro 10.000,00.  

 

Met dank aan alle sponsoren