13/05/2023

De Truckerstocht van 2023 vond zaterdag 13 mei met prachtig weer plaats in de Alblasserwaard. De tocht ging in de ochtend van start in Alblasserdam. 75 mensen met een verstandelijke beperking reden mee in één van de vele trucks en brandweerwagens. Burgemeester Jan Willem Boersma van Alblasserdam was bij de start aanwezig.

Hij meldt via Twitter: “Wat een prachtige start van de 19e Truckerstocht Alblasserwaard! Zoveel enthousiaste mensen, heerlijk weer en mooi trucks. Dank aan Lionsclub Alblasserwaard Souburgh, transportbedrijven, chauffeurs, sponsors en alle vrijwilligers en hulpdiensten. Heel veel plezier vandaag!”

De tocht kwam onder meer door Alblasserdam, Kinderdijk en Nieuw-Lekkerland. Langs de route stonden in het totaal vele honderden mensen te zwaaien.

Bericht, Fotos en Filmpje van alblasserdams nieuwsblad : https://www.alblasserdamsnieuws.nl/wordpress/2023/05/13/truckerstocht-to...

Twan Beukers uit Nieuw-Lekkerland heeft in Papendrecht en Nieuw-Lekkerland veel deelnemende voertuigen op de foto gezet. Deze foto’s van de trucks zijn te vinden op https://www.twanbeukersfotografie.com/nieuws/fotoreportages/trucktocht-m...